A PromoSport Kft. munkatársa megkereste Alapítványunkat, hogy egy kispályás foci tornát szerveznek és a nevező csapatokhoz az lenne a kérésük, hogy a Heim Pál Gyermekkórháznak hozzanak olyan ajándékokat, melynek a Kórházban fekvő gyerekek örülnének. Ezt az ajándékozást az Alapítványon keresztül gondolták lebonyolítani. Természetesen vállaltuk az együttműködést és úgy gondoltuk, hogy az a néhány plüss is segít a gyerekek vidámabbá tételéhez.
Április 17-én  Pesthidegkúton a Pokorny József Sport- és Szabadidő Központban rendezték meg az I. Automotive Foci Kupát. Már az meglepett, hogy 56 csapat nevezett, főként az autógyártásban érdekelt cégektől (Mercedes, Opel Szentgotthárd, Delphi Hungary Kft, GE Power). De indult például a Külgazdasági és Külügy Minisztérium, a Nemzeti Befektetési Ügynökség csapata is.
A néhány  játékról! Már reggel 7-kor megindultak a csapatok a játékokat gyűjtő sátor felé és a félkilences megnyitón már azt mondtam, hogy lassan megtelik a sátor a rengeteg játékkal. A társasjátékoktól a szőrmókogig minden fajta játék, de ágyneműk, könyvek, íróeszközök sok minden gyűlt össze. Végül teherautóval kellett a kórházba szállítani és a következő napok válogatási munkája után jutott a gyerekek kezébe a sok játék.
Valamit a fociról is. A 7 kispályán zökkenőmentesen folyt a PromoSport munkatársai, élükön Szalay Gergely ügyvezető által szervezett focigála és emellett még különböző rendezvények. A nagy harcok végén a Delphi Hungary Kft. csapata diadalmaskodott. Úgy vélem a lényeg, hogy sokan sportoltak, még többen jól érezték magukat és átélték az adományozás élményét is.
Köszönjük a PromoSport Kft-nek a nagyszerű szervezést, a résztevő csapatoknak a sok ajándékot. Gratulálunk a hatalmas sportesemény lebonyolításához és a résztvevők győzelmeihez és részvételéhez.

 Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: