Vasárnap a Városligetben hatalmas tömeg és sok rendezvény várta az ünnepelni akarókat. Volt itt minden, ami szem-szájnak ingere. Több színpadon zajlottak a különböző korosztályoknak szóló műsorok.

 

       Az egyik színpadon Alapítványunk is fellépett. Na nem tánccal, zenével, vagy egyéb szórakoztató rendezvénnyel. Itt adta át a Kleopatra Szépségszalon tulajdonosa Horváth Rebeka és marketingvezetője Rákos Zsuzsanna a cég illetve ügyfelei adományát a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványon keresztül a Heim Pál Kórházban gyógyuló gyerekeknek.

 

       A Kleopatra Szépségszalon vezetői a gyereknap előtt 2 hónappal kereste fel Alapítványunkat, hogy mit szólnánk ahhoz, hogy a hátra lévő időben a szemöldök-szedés bevételét az Alapítványnak ajánlanák fel a gyerekek gyógyításához szükséges eszköz vételére. Természetesen örömmel fogadtuk az ötletet, bár nem gondoltuk, hogy annyi pénz gyűlne össze, hogy abból műszer is vásárolható, de tévedtünk. Szerencsére több szépségért áldozni kész hölgy ügyfele van a Kleopatra Szépségszalonoknak. Az összegyűlt adományból 2 pulzoximétert veszünk az orvosok és az ápolók munkájának segítéséért.

 

      Örülünk, hogy így is találkozott a szépség és a gyerekszeretet.Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: