Köszönjük a támogatást, azt, hogy újból a civil szervezetek közül mi kaptuk a legtöbb pénzt az SZJA 1 %-ából.  Szeretnénk bizalmukat továbbra is meghálálni azzal, hogy minél hatékonyabban használjuk fel a kapott pénzt a gyermekek gyógyulására, illetve az ápolás körülményeinek javítására.


     Tudjuk, hogy rengeteg tennivalónk lenne a Kórház vezetésével közösen. Láttuk a Facebook-on is azokat a képeket, amik elmarasztalják a körülményeket és természetesen ezeket látjuk a napi valóságban is. Hatalmas pénz amit kaptunk (több mint 175 millió forint), de új épületeket, ahol az anyáknak is elfér normális fekvőhely, ahol minden szép, a mai viszonyok között elfogadható a bent-tartózkodás körülménye ebből még nem lehet felépíteni. Reméljük a Kórházzal közösen részt tudunk vállalni a betegellátás körülményeinek megváltoztatásában. Régi álmok valósulhatnak meg a „B” épület, az MRI épület megépítésével és az Alapítvány terveink szerint az új épületekbe új berendezési tárgyakat, korszerű, új műszereket fog vásárolni.


     Az egészségügyi ellátás azonban drága üzem. Ezeknek a mérsékelt céloknak a megvalósításához is rengeteg pénz kell. Ezért is fordulunk Önökhöz, cégeikhez időnként, hogy támogassák adományaikkal egyes beruházásaink megvalósulását. Nem nagy adományokra gondolunk, hanem sok cég, sok ember kisebb adományait összegezve tudunk nagycélokat megvalósítani.


     Köszönjük, hogy ránk gondoltak adóbevallásuknál. Reméljük jövőre is támogatják céljaink megvalósulását és bízunk abban, hogy ismerőseik figyelmét is felhívják, hogy pénzkiadás nélkül is sokat tehetnek ily módon a gyerekek gyógyulásáért
Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: