A jövő sztárjai

Elérte a vizesvödör őrület a Magyar Futball Akadémia növendékeit is. Leöntötték magukat, meg egymást és nevelőtanáruk is beszállt a buliba. A vígság után a jótékonysági adományozás példáját is követni kívánták. Az összegyűjtött pénzt Alapítványunk számlájára utalták át.

Ezzel nem zárult le az akció. Időpontot egyeztettünk, megbeszéltük a részleteket, majd találkoztunk a Heim Pál Kórház előtt, hogy megnézzék mire fordítja az Alapítvány a most már általuk is befizetett adományt, megnézzék hogyan élik meg a gyerekek a kórházi gyógyulás napjait. Három osztály – Sebészet, Belgyógyászat, Gasztroenterológia és Nefrológia – betegeit látogattuk végig.

Nagyon jó volt nézni, ahogy a 16 éves futballisták a feladathoz felnőve adták át ajándékaikat a bent fekvő gyerekeknek, elbeszélgettek velük, aki kért, annak autógrammot is adtak. De nem csak a gyerekekkel, hanem szüleikkel is megtalálták a hangot, sok mindent elárultak tanulásukról, edzéseikről, életükről. Érdeklődve hallgatták az osztályok orvosainak tájékoztatóját munkájukról, a bent fekvők betegségeiről.

Látszott, hogy nagy élményt jelentett a látogatás a futballistáknak és a beteg gyerekeknek is. Reméljük az adományozás pozitív élményét nem felejtik el majd akkor sem, amikor sztárként rúgják a labdát hazai, vagy külföldi csapatokban.Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: