Alapítványunkat nagyon sok formában támogatják magánszemélyek, cégek, aminek nagyon örülünk. Vannak természetbeli ajándékok (élelmiszer, csokoládé a gyerekeknek, játékok, műszerek, szolgáltatások – kertrendezés, kórteremfestés, felújítási munkák végzése, hagyatékok, stb. – belépőjegyek műsorokra) és természetesen pénzbeli adományok.

      A napokban megkerestek bennünket, hogy nászajándékba szeretnének adni egy összeget. Ne tessék arra gondolni, hogy az alapítvány házasodik egy másik csinos alapítvánnyal. Arról van szó, hogy egy ifjú hölgy és egy fiatalúr annak rendje szerint, szokásos módon örök hűséget fogad egymásnak és a násznép egyik tagja nászajándékot ad nekik. A nászajándék pénz. Az érdekesség az egészben az, hogy a pénzt nem az ifjú pár kapja, hanem a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány. A nászajándék az, hogy az ifjú pár nevében adják az adományt.

       Ma még furcsa és nagyon ritka az ilyen adomány vagy nászajándék, de úgy gondolom, hogy növekedni fog az ilyen nemes aktusok száma. Egyre többen házasodnak úgy, hogy már meg van „mindenük” és nem jelent nagy élményt némi pénz kapása. Ugyanakkor egy örök élmény, hogy házasságkötésükkel jövendőbeli gyermekük egészségügyi ellátásának javítását támogatták.

       Szép gondolat, reméljük az ifjú pár első közös jótékonyságát még nagyon sok követi.Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: