Korábban már tudósítottunk róla, hogy a Pest Megyei Kézilabda Szövetség június 4-én rendezi a budaörsi Final 24 rendezvény keretében a 2015/2016. bajnokság döntőit. Ha már sportról szólunk le kell írni a mérkőzések eredményeit és a bajnokokat.

A női junior bajnok a Csepel DSE csapata lett, miután 23:20-ra legyőzte a Vecsés Jusec csapatát. A női felnőtt bajnokságot a Dunakeszi Kinizsi USE nyerte, miután 24:19 arányban múlta felül a Csömöri SSZN-t. A férfi junior bajnok a Gödöllői KC lett a Solymári SC fellett aratott 34:21-es győzelemmel. A férfi bajnok a Solymári SC. , miután 31:30-as szoros mérkőzésen legyőzte a Domony KSE-t.

Nem szokásunk sporteseményekről tudósítani, de most azért tettünk kivételt mert érdekeltek voltunk a bajnoki döntőkben. A Pest Megyei Kézilabda Szövetség felhívást intézett a csapatok és a közönség felé, hogy Repüljenek a macik! Azaz a kézilabda iránt érdeklődők hozzanak magukkal macikat, akiket adott jelre a pályára dobnak és ezeket Alapítványunkon keresztül a Heim Pál Gyermekkórházban fekvő gyermekek kapják meg, hogy könnyebb legyen elviselni a kórházban tartózkodást.

És repültek a macik. Szabó János, a Pest Megyei Kézilabda Szövetség elnöke vezetésével a sportág vezetése sok zsák macival jelent meg nálunk június 28-án, hogy a repült macikat átadják. De nem csak macikat hoztak, hanem a mérkőzések alatt perselyben pénzt is gyűjtöttek és a nézők, nem a pályára, hanem perselybe 218.055 Ft-t dobtak, melyet szintén átadtak az Alapítványnak.

Köszönjük a Pest Megyei Kézilabda Szövetség vezetőinek kezdeményezésüket, köszönjük és gratulálunk a döntőbe jutott csapatoknak és köszönjük a nézőknek a pályára repülő kis és nagy macikat, valamint pénzadományukat.

 Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: