A NISZ Zrt. tavaly év végén 5 millió forinttal támogatta a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt. Az adomány célja a Kórházban a szemészeti ellátás fejlesztése volt. Az Alapítvány egy hordozható szemészeti ultrahang készüléket és egy szemnyomás-mérőt vásárolt a szemészeti rendelésen vizsgált, ellátott gyerekek számára.

     A műszerek átadásra kerültek a Heim Pál Kórház és ezen belül is a Szemészeti osztály számára. Az átadáson megjelent a NISZ Zrt. több vezetője élén Szabó Zoltán Attila vezérigazgató, aki a Kórházat képviselő főigazgatónőnek, Dr. Nagy Anikónak, és a Szemészeti osztály vezetőjének, Dr. Túri Évának adta át a műszereket.

     Dr. Túri Éva öröme tolmácsolása mellett elmondta, hogy az adomány következtében jelentősen javul a rendelés munkájának hatékonysága, gyorsabb és pontosabb lesz a diagnózis felállítása, jelentősen rövidül a gyerekek kivizsgálásának ideje.  A most kapott műszerek lehetővé teszik a csecsemők precízebb kivizsgálását is.
Szabó Zoltán Attila vezérigazgató reményét fejezte ki, hogy a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványnak adott támogatás sok szemészeti problémával küzdő gyermek gyógyulását segíti. A kormányzati infokommunikációs szolgáltatásokat végző cég vezetőjeként szeretné, ha az új fejlesztések ilyen támogatásokon keresztül is hamarabb eljutnának a gyerekellátás területére is.

 

 

 Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: