Morgan Stanley alkalmazottak szerte Európából összegyűlnek most szeptember 13.-án, hogy elkerékpározzanak Londonból Párizsba mindössze 24 óra alatt megtéve a 270 km-es utat, felhívva a figyelmet az általuk támogatott alapítványok munkájára. A Morgan Stanley budapesti irodája 9 fős önkéntesből álló csapattal képviseli magát a megmérettetésen.

A csapat a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány javára gyűjt, amely összeget a Morgan Stanley megduplázza. A cél a Heim Pál Gyermekkórház Sebészeti és Traumatológiai osztályának fejlesztése, a gyógyítási, ápolási feltételek javítása, a szakmai fejlődés elősegítése.

Kérjük támogassa az Alapítvány munkáját kampányunkon keresztül, mellyel a Morgan Stanley kerékpáros csapatának erőt ad a felkészüléshez és a megmérettetés teljesítéséhez!

 

A Morgan Stanley budapesti iroda csapata: (felső sor balról) Magyar Zoltán, Kovács László, Csík Norbert, Szabó Péter, Kriváchy Gábor, (alsó sor balról) Vadász Zoltán, Simon László, (nincs a képen: Szabó Dániel és Szabó Viktor).

 Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: