Varázsoljunk együtt mosolyt minél több gyermek arcára!

Tegyük múlt időbe a gyermekbetegségeket!

 

 


A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány támogatásának több formája is lehetséges. Válassza az Önnek legmegfelelőbbet, és ha hírlevelünkre is regisztrál, az adományok felhasználását is nyomon követheti.


Az alábbi formákban is támogathatja Alapítványunkat:


Játék támogatása

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány céljai közé tartozik az adományozás fontosságának és az alapítvány tevékenységének minél szélesebb körben történő kommunikálása.

A Facebook és más online eszközök felhasználásával rendszeresen szervezünk online nyereményjátékokat, melyek létrejöttét és lebonyolítását nagyban segítheti felajánlásával.

Az adományozás ezen formájával kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal az Ide kattintva elérhető kapcsolati űrlapunk kitöltésével.


Hagyatékozás

Egy emberi élet elmúlása mindig hatalmas veszteséget jelent a családnak és a közeli hozzátartozóknak. Számos esetben az elhalálozást követően magától értetődő, hogy a hátrahagyott vagyon kit illet meg törvényesen, főként akkor, ha az elhunyt korábban gondoskodott végrendeletének kiállításáról is.

Azonban mi történik akkor, ha egy magányos személy veszti el életét, aki nem készített végrendeletet? Ebben az esetben minden vagyona az államra vagy sosem látott távoli rokonokra száll. Ha sajnos már Önnek sincsenek életedben a hozzátartozói és azt szeretné, hogy ez ne történhessen meg, tehát ne úgy használják fel a vagyonát, ahogy Ön sosem szerette volna, készítenie kell egy hiteles végrendeletet, melyben leírja, hogy pontosan mire használják fel örökségét. Ezzel a halála után is, még hosszú évekig gyermekéleteket menthet. 

Amennyiben szükségét érzi, a hagyatékozás lehetőségeiről alapítványunk jogi képviselője készséggel nyújt Önnek további információkat. Ehhez nem kell mást tennie, mint az alábbi linkre kattintva kitölteni kapcsolati űrlapunkat.

Ide kattintva töltse ki kapcsolati űrlapunkat!Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: