Nemrégen  sok hír foglakozott azzal, hogy rendőrök szállják meg egyes alapítványok helységeit. Valószínű ilyen gondolatok fordultak meg  azok fejében, akik látták a Kórház udvarán, hogy egy magas rangú rendőrtiszt és több fiatalember közeledett szobánkhoz.
Szerencsére szó sem volt ilyenről. Korábban megkerestek minket a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hallgatói Önkormányzat vezetésétől, hogy tudunk e nekik gyűjtő dobozokat adni, mert a hallgatók között az Alapítványunk támogatására akarnak gyűjteni. Most hozták vissza a dobozokat, de nem úgy ahogy kölcsönadtuk, hanem pénzel tele.
Megbeszéltük, hogy az adományt a tervezett MR épület felépítéséhez használjuk fel, mert sok hasonló adományból épülhet meg a beteg gyerekek kivizsgálásához, diagnosztizálásához szükséges épület. A konkrét támogatásnál is nagyobb jelentősége van az adománynak, hiszen majd munkahelyeikre kikerülve a jövendő parancsnokok magukkal viszik ezt a szemléletet. Támogatni a gyengéket, a rossz helyzetben levőket a rendőrségen, a közszolgálatban dolgozóknál kiemelte fontos lenne, illetve lesz.
A Hallgató Önkormányzat segítségét köszönjük, köszönjük a támogatást, köszönjük a szemlélet alakítását, és köszönjük a későbbi támogatást, melyet majd munkahelyeikre kerülve kapunk.

 Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: