Vasárnap Budapesten mindenütt futókkal lehetett találkozni. A döntő többség szeretettel és vidáman fogadta a tömött sorokban haladó sokaságot. Ez a vidámság a nem túl jó idő ellenére is kézzelfogható volt. Nem csak a futók között (nekik talán ez az idő volt az ideális), hanem a közönség, a nézők között is.

     A Vivicittán a Szentkirályi Ásványvíz támogatásával a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány nevében a Kórház hat orvosa is elindult. Dr. Márton Györgyi, Dr. Takács Dorottya és Dr. Nagy Imola félmaratont trióban futott, Dr. Wéber Gabriella és Dr. Csorba Szilvia párban futotta le a félmaraton távját és Dr. Avramucz Zsuzsanna egyénibe teljesítette a versenyt nagyon jó időeredményekkel. Gratulálunk mind a hat fiatal „doktornéninek”, hiszen kiváló eredményt értek el, bár nem a jó eredmény, hanem a hosszú táv lefutása és az erre való felkészülés az igazi kihívás.

      Reméljük a következő években is példát mutatnak az általuk gyógyított gyerekeknek és szüleiknek is, hogy nemcsak beszélni tudnak az egészséges életmódról, hanem meg is dolgoznak saját egészségükért.

 

 Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: