A Pest Megyei Kézilabda Szövetség képviselői kerestek meg bennünket Felajánlva az együttműködést. Sajnos nem azért mert a jövő kézilabdás világsztárjait fedezték fel személyünkben, hanem ami  sokkal fontosabb, akciót indítanak Alapítványunk támogatására.

         Konkrétan 2016. június 4-én rendezik meg a budaörsi sportcsarnokban a kézilabda bajnokság korosztályos döntőit.       A közönség részéről szívesen veszik az Alapítvány részére a gyűjtőládákba bedobott támogatást. Ennél is fontosabb, hogy megkérik a közönséget, hogy plüss állatot hozzon magával, és a kedvencektől adott pillanatban váljon meg. Így egy-egy mérkőzés első góljánál plüss állatok lepik el a pályát, melyeket a Kézilabda Szövetség munkatársai halált megvető bátorsággal terelnek össze és zsákokba gyűjtve elhozzák a Heim Pál Kórházba, majd átadják a kórházban fekvő és gyógyuló beteg gyerekeknek, felkérve, hogy a továbbiakban Ők gondoskodjanak az ajándékok megőrzéséről.

        Nagyon örülünk a kapcsolat felvételnek. Egyre népszerűbb hazánkban a kézilabda, több nézője van már a kézilabda bajnokság fordulóinak mint egy futball fordulónak. Nem is beszélve arról, hogy a kézilabda hazai meccsein világszínvonalú mérkőzéseket láthatunk és ez az alsóbb osztályokban is élvezetesebb, jobb játékot igényel. Szeretnénk ha a kézilabdások és közönségük  gyorsan gyarapodó táborát támogatóink között tudhatnánk.

         Köszönjük a Pest- Megyei Kézilabda Szövetségnek a támogatást, az együttműködést és eredményes munkát kívánunk az egészséges generációk felnevelésében.

 Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: