Nem is érdemelne említést, hiszen a gyógyszeradagoló pumpa a betegosztályok egyik leggyakoribb és legolcsóbb eszköze. Amiért mégis beszámolunk az Ortopédiai osztály osztályvezető főorvosának pályázatáról, az a műszert indokoló szakmai fejlődés.

 

          Arról nem kell meggyőzni az olvasót, hogy a műtétek fájdalommal járnak. És az is ismert, hogy évszázadok óta igyekeznek a fájdalomcsillapítást minél korszerűbbé, hatékonyabbá tenni. A Heim Pál Kórház Ortopédiai osztályán egyre több műtétet végeznek EDA kanülös fájdalomcsillapítás alatt. Nem csak a műtét alatt, hanem azt követően is szükség van fájdalomcsillapításra és egyéb gyógyszerek pontos adagolására. Erre találták fel az infúziós pumpát, amellyel precízen és hatékonyan lehet a szervezetbe juttatni a folyadékokat. A percre, milliliterre pontosan adagolt hatóanyag nemcsak a hatékonyságot növeli, hanem az alul-, vagy felüladagolás káros következményeitől is megvédi a kis betegeket.

 

           Ezért biztosít a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány 252.500 Ft egy infúziós pumpa vásárlására az Ortopédiai osztálynak.Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: