Kisgyermekeknél természetes, hogy rendszeresen pisi van a pelenkában. Ahogy nő a gyermek szeretnénk, ha minél előbb a pelenka elhagyható lenne, ami az estek többségében valóra is válik.


       A kicsiknél a szülőknek nagy gondot jelent a kívánt “szárazság” elérése. A Heim Pál Gyermekkórház Urológiai osztálya ehhez kíván segítséget nyújtani a 16 éve működő, vizelettartási szakrendelésén. Az okok és problémák felderítését a szakrendelés orvosai az úgynevezett urodynámiás készülék segítségével vizsgálják. A készülék a vizelet áramlásának és nyomásának kapcsolatát mutatja. Így a vizelet tartásának és ürítésének fázisait lehet nyomon követni. Ez a készülék előbbiek alapján alkalmas a vizelettartás és ürítés zavarainak kimutatására, az alkalmazott kezelés hatékonyságának nyomon követésére.


       Hogy sok gyermek és szülő problémáját segítsen megoldani, illetve csökkenteni ezzel a fájdalommentes vizsgálattal, az MVM Partner Zrt. biztosított pénzügyi fedezetet. A korszerű készüléket a napokban adta át a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány az Urológiai osztálynak és az itt kezelt gyerekeknek.

 

 Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: