Pénteken egy igazi teniszcsata volt a Heim Pál Kórházban fekvő gyermekekért. Ezt a meccset azok nézhették élőben végig, akik legalább 500 Ft-tal támogatták a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt.

      Igazi amatőr mérkőzés volt. Sárecz Jánosék vezettek 3:0-ra az első szettben és Holp Timeáéknak még egy biztató ütésük sem volt. Természetesen Timeáék nyertek. Volt itt minden! Rosszul találták el a labdát és így védhetetlenül csapódott be az ellenfél térfelére. Tiszta ziccerbe állt a háló előtt, nagyon szépen felugorva, ragyogóan találta el a labdát, de a labda a hálóban kötött ki. Nagy volt a lelkesedés és a küzdelem, a nézőket is magával ragadta a harc. Jó volt a részvevőknek, a közönségnek, az Alapítványnak és a kórháznak. Az következett volna, hogy a kórházban fekvő gyerekeknek is jó volt. De ezt nem mertem leírni, mert kórházban feküdni sosem jó. De a befolyt pénzt a megbeszélés szerint arra fordítjuk, hogy a Heim Pálban gyógyulóknak jobb legyen.
     

      Köszönjük a szervezőknek, köszönjük az adományozóknak és köszönjük a mérkőzést számítógépükön, telefonjukon és a helyszínen követőknek a támogatást.
Utólagosan is Hajrá Fiúk!, Hajrá Lány!

Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: