Támogatási lehetőségek nagyvállalatoknak

 

Kedves Támogatónk és leendő Támogatónk!

Amennyiben Ön nagyvállalati döntéshozó, az alábbiakban felsorolt formákban tudja támogatni a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány tevékenységét.

Önzetlen segítségét szívből köszönjük kis betegeink nevében is!

 


Miért jó az Ön cégének?

Köszönjük önzetlen segítségét és szeretnénk meghálálni: Alapítványunk közhasznú, így lehetőségünk van igazolást kiadni, mellyel az Ön cége adó és adóalapot csökkentő kedvezményt számolhat el. Ön, mint adományozó adózás előtti eredményét az adomány értékének akár 20+20%-ával csökkentheti.

Ha Ön kiemelt programjaink, vagy bármely tevékenységünk támogatását fontosnak tartja, úgy őszintén köszönjük felajánlását, hiszen célkitűzéseink megvalósításában segít bennünket.

Támogatását a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány 10300002-20373229-00003285 számú MKB bankszámlájára, vagy a 11714006-20461191 számú OTP Bank bankszámlájára átutalással teljesítheti.

Tartós adományozás: Az alapítvány és az adományozó által írásban kötött szerződés alapján nyújtott pénzbeli támogatás, ha a szerződésben az adományozó arra vállal kötelezettséget, hogy az adományt a szerződéskötés (szerződésmódosítás) évében, és az azt követő legalább három évben, évente legalább egy alkalommal – azonos vagy növekvő összegben – ellenszolgáltatás nélkül adja, azzal hogy nem számít ellenszolgáltatásnak, ha a közhasznú szervezet a közhasznú szolgáltatása nyújtása keretében utal az adományozó nevére, tevékenységére.

Az adományozott szolgáltatás és tárgy, adományozó által igazolt értéke is kedvezményezett adományozást jelent, s ebben az esetben az adományozónak a szolgáltatás és tárgy után nem kell általános forgalmi adót fizetni.
A támogatott szervezet az adományról kedvezményre jogosító igazolást ad, amelynek birtokában a támogató a hatályos és rá vonatkozó szabályok szerint adó illetve adóalap csökkentő kedvezményt számolhat el.


Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: