Támogatási lehetőségek

Magánszemélyeknek

Bővebben

Kisvállalkozásoknak

Bővebben

Nagyvállalatoknak

Bővebben

Hírek

Szépségkirálynői támogatás

A Miss World szervezet keretében most már évtizedek óta évente megrendezik Magyarországon is a szépségkirálynő választást.

Tovább...

MRI épület

Egyre nagyobb szerepet kapnak az MRI (mágneses rezonancia) készülékek a diagnosztikai vizsgálatokban.

Tovább...

Nekrológ

Súlyos veszteség érte a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt. Hosszú betegség után meghalt Dr. Saracz Judit.

Tovább...

 

Támogatásgyűjtés a gyógyszertárakban

Egyre több gyógyszertárban találkozhatunk olyan adománygyűjtő dobozzal, melynek a kedvezményezettje a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány.

Tovább...

Köszönet az 1%-ért

Mátyás király története idéződik fel bennem, amikor azt kérte az okos lánytól, hogy hozzon is neki ajándékot meg nem is.

Tovább...

 

Tudományos munka elismerése

Dr. Korponay-Szabó Ilma pályakezdésekor is már kiderült, hogy a gyerekek gyógyítása mellett életét a kutató munka tölti ki.

Tovább...

 

A jövő sztárjai

Elérte a vizesvödör őrület a Magyar Futball Akadémia növendékeit is. Leöntötték magukat, meg egymást és nevelőtanáruk is beszállt a buliba.

Tovább...

Terápiás Lovastábor

Idén nyáron 8 fiatalnak szerezhettünk örömet közösen a a Lovasterápia a Fogyatékkal Élőkért Egyesület integrált lovas-iskolájával.

Tovább...

MVM Zrt. támogatása

2014. június 18-án a Heim Pál Gyermekkórház Ortopédiai Osztálya egy csontsebészeti fúróval lett gazdagabb.

Tovább...

 

Clarion jótékonysági gyereknap

2014. május 24-én jótékonysági gyermeknapot szervezett munkavállalói és azok családjai részére a Clarion Kft.. Ez a rendezvény volt az élő példa arra, hogy sok kicsi bizony sokra megy!
Ha szeretnéd megtudni, hogy pontosan mit értünk ez alatt, kattints ide!


MagNet Bank KAP program

A MagNetbank jóvoltából most lehetőséged van "ingyenesen jótékonykodni", abban az esetben, ha ügyfélként jelen vagy a Bank rendszerében.

Tovább...


Prospero Könyvesház adománya a Heim Pál Gyermekkórház számára.

Az adományozó 1.530.526 forinttal támogatja a Kórház Központi Sterilizálója pályázatának megvalósulását, egy ultrahangos mosogató megvásárlását.  Tovább...

 Kíváncsi betegeink véleményére?

Olvassa el volt betegeink és hozzátartozóik véleményeit, amit a Heim Pál Gyermekkórházról, illetve az ott töltött időről, a kezelések minőségéről, az orvosi stáb munkájáról írtak. Tovább...

Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: