Az FC Barcelona dedikált meze jótékonysági árverésen

December 18-án kerül árverésre az FC Barcelona által dedikált futballmez, amit, a Colt Hungária Kft. jótékonysági célból vásárolt meg. A cég a befolyt összeg teljes egészét a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet javára ajánlja fel.Az együttműködés nem új keletű: a Colt idén kilencedik éve támogatja a kórházat évenkénti adományával a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványon keresztül.

A kórházi ellátás színvonalának javítása iránt elkötelezett cég segítségével a tavalyi évben például 2 capnostat készüléket tudott megvásárolni az Alapítvány. A 2017-ben felajánlott 1,5 millió forint értékű berendezés az intenzíven fekvő beteg gyermekek kezelését teszi korszerűbbé. A felajánlásból vásárolt capnostat gép egy lélegeztetőgép-tartozék, ami a kis betegek légzéselemzését segíti, például azzal, hogy a széndioxid kibocsátás értékeit elemezve hozzájárul a beteg gyermekek kezelésének hatékonyságához. Emellett azonban még rengeteg dologra szüksége lehet és szüksége is van a kórháznak, amelynek megvalósításában a Colt-ra a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet tartósan számíthat. Ennek az együttműködésnek része a hamarosan induló jótékonysági árverés is, amely bevételéből egy fiberoszkóp megvásárlását tervezi a kórház.

 

Bajnokok Barcelonából a gyógyuló gyerekekért

A cél tehát egy közel 3 millió forint értékű berendezés megvásárlása az egyedi mez elárverezésével.

„A fiberoszkóp egy olyan flexibilis, száloptikás eszköz, amit az orron/szájon keresztül bevezetve meg tudjuk vizsgálni a garatot, gégét, légcsövet, hörgőket. Le tudjuk szívni az ott levő kóros váladékot, mintát tudunk venni laboratóriumi/szövettani vizsgálatra.”- tudtuk meg Dr. Kiss Gabriellától, a Heim Pál intenzív osztály osztályvezető főorvosától.

A támogatás a szintén jótékonysági akcióiról híres barcelonai Futballarium étterem segítségével és közreműködésével valósulhat meg, akiktől Csordás Zoltán, a Colt ügyvezető igazgatója beszerezte az FC Barcelona dedikált mezét.„Egyáltalán nem véletlen, hogy a mi cégcsoportunk a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány támogatója.” –árulta el nekünk Csordás Zoltán. „Mint édesapa, természetesen egyébként is érdekelt vagyok a gyermekintézmények sorsa kapcsán, de különösképpen megérint, ha gyermekek szenvedéséről hallok, olvasok.”
 legtöbb pénzt felajánló szerencsés egy igazán egyedi mez tulajdonosa lehet: a Campeones (Bajnokok) felirat körül a 2017-2018-as szezon bajnokcsapata tagjainak aláírása látható.

Az árverezésre december 18-án kerül sor, amihez a www.colt-info.hu oldalon csatlakozhat.Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: