Rendszeresen arról tudósítunk, hogy orvosi műszert adtak rajtunk keresztül a Kórháznak, újabb műszert adtunk át valamelyik betegeket ellátó osztálynak. Természetesen a gyógyító munka a legfontosabb a kórházban, de egy kórház egy nagyüzem is, a főzéstől a mosásig, az elektromos szolgáltatástó a parkfenntartásig sokféle feladat van amely kiegészíti az alapfeladatot.


      Ezt ismerte fel a Hecht Hungary Kft Kertészeti Oline Áruház is és megkeresett bennünket, hogy profiljába eső termékekkel tudná e támogatni a kórházban folyó gyógyító munkát?  Felvettük a kapcsolatot az illetékes szakemberrel, hogy szükségük van e ilyen termékekre.
Nálunk jobban csak ő örült a megkeresésnek. Reméljük mindjárt itt a tavasz, a földeken, kertekben kezdődik az éves nagy feladat végrehajtása és a sok tönkrement, elhasználódott szerszám helyett újakra van szükség. Erre persze nem jut pénz (bármilyen fontos is lenne), hiszen a betegellátás is szűkölködik.
 

      A következő örömet a kiválasztott szerszámok megérkezése jelentette. Reméljük nyáron így már szép környezetben tudnak gyógyulni, játszani a gyerekek.

 

      Köszönjük a Hecht Hungary Kft-nek a segítséget és reméljük nem csak orvosi műszerekkel tudjuk segíteni a Kórház munkáját.Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: