Már több mint 2 éve kezdődött a történet. A szokásos, hogy a Kórházban gyakran előfordul, az ott dolgozóknak pedig sok bosszúságot és gondot okozó meghibásodás. Most a Sebészeti műtőben a műtőlámpa mondta fel a szolgálatot. Az osztály főorvosa segítséget kért és végül a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványhoz nyújtott be pályázatot. Mi más lenne ilyenkor az Alapítvány feladata, mint támogatja a gyógyítás nélkülözhetetlen eszközének a beszerzését.

      A Kuratórium meghozta a döntést, hogy ad pénzt a műtőlámpa beszerzésére, majd  szóltak, hogy köszönik nem szükséges, mert közben megjavították. Nemsokára újból megkeresték az Alapítványt, hogy ismét elromlott a lámpa. Még néhányszor megismétlődött a történet és a sok hónap után a műtőlámpa azt mondta vele ne szórakozzanak, végleg beadta a kulcsot.

      A pénz rendelkezésre állt, így csak gyorsan le kellett bonyolítani a vásárlást. És láss csodát, ma már a korábbinál nem csak jobb, de modernebb műtőlámpa világít a sebészeti műtőben. Ezért nagy az öröm. Az örömüket elsősorban a műtő dolgozói mutatják. Pedig leginkább az itt gyógyuló gyerekeknek kellene örülni (persze ez nem így van, hiszen a gyerekek méltán hiszik azt, hogy műtét közben az orvos lát), hogy jó fényviszonyok között kapják meg az ellátást.

      Nem a mi érdemünk, hogy korszerűsödött a műtő, hanem az Önöké, hiszen az elmúlt évben nekünk felajánlott SZJA 1 %-ból vettük a lámpát. Önöknek köszönhető, hogy örül a műtő, hogy jó körülmények között gyógyulnak a betegek.

      Köszönjük.


Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: