Gyógyhírek

 

      Egyszer volt egy Gyógyhírek nevű 30.000 példányban megjelenő, a védőnők által terjesztett lap, melyet a Heim Pál Gyermekkórház adott ki. A lapban a Kórház orvosai, ápolónői által írt cikkek jelentek meg, melyben a szülőket tájékoztatták a „Heimpál”-ban folyó gyógyítási munkákról, a gyermek betegsége esetén a teendőről, a gyermek ügyeleti ellátásról és így tovább. Annak ellenére, hogy sikeres volt a lap már 10 éve megszűnt, mert az egészségügy helyzetének romlása következtében erre nem futotta.

 

      Változott a világ, új technikák jöttek életünkbe, de az az igény nem változott, hogy gyermekünk, unokánk betegsége során minél többet, minél pontosabbat szeretnénk tudni az őt kínzó fájdalmak okáról, a gyógyítás lehetőségéről, arról, hogy mit tehetünk a gyógyulás érdekében.

 

      Ezt látva, a Heim Pál Gyermekkórház újból kiadja a „Gyógyhírek”-et, de most már internetes honlapként, hogy kisebb költségbe kerüljön és haladjon az ügy a modernebb eszközök és új szokások megvalósulásával. Továbbra is a Heim Pál Kórház orvosai, szakdolgozói írják a cikkeket, így az olvasók biztosak lehetnek abban, hogy objektív, a tudomány jelenlegi állásának megfelelő tájékoztatást kaphatnak.

      Mivel az internetes megjelenéshez is kell pénz és a fentiek fontosságát a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány kuratóriuma is felismerte támogatását határozta el a Gyógyhíreknek.

      Legyen Ön is jól tájékozott a gyermekek gyógyításával kapcsolatban, olvassa „Gyógyhírek”-et!

 

                                                                 gyogyhirek.hu

 

 Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: