A számlánkra érkezett 287.500 Ft a TOTO Sport Team feladótól. Nem ismertük a céget, de ilyen rendszeresen előfordul, hogy először jelenik meg egy új adományozó Alapítványunknál. Az adománynak nagyon örültünk, hiszen a gyermekek gyógyításához rendkívül sok eszközre van szüksége a Kórháznak. A kapott összeget a legújabb hatalmas vállalkozásunkhoz, az MRI épület megépítéséhez kívánjuk felhasználni. Az épület megépítése közel 1 milliárd forintba kerül, így mondhatnánk, hogy ez az adomány csepp a tengerben. De nekünk ebben már van gyakorlatunk, hiszen 2009-ben adtuk át a Kórháznak az Alapítvány által építetett „G” épületet, ami megépítése szintén ekkora nagyságrendű pénzt igényelt. És ez a sok pénz ekkora adományokból jött össze, mivel nagyon sok cég meghallotta és magáévá tette elképzelésünket.
Ezért is nagyon örültünk az adománynak és örültünk, hogy jelentkeztek, hogy szeretnének személyesen is megismerkedni az Alapítvány munkájával. 4 sportos kinézetű fiatalember jött el a megbeszélt időpontban. Elmeséltük nekik az eddigi szerteágazó tevékenységünket, jelenlegi terveinket. Miután ezt megbeszéltük, megkérdeztük, hogy mit sportolnak, mert a TOTO Sport Team egyesületről még nem hallottunk. Elmondták, hogy ők a crossfit sportágat űzik és tanítják. Na ebből sem tudtunk meg többet a tevékenységükről. Elmondták, hogy USA-ban kialakult új sportágról van szó, ez a sport és edzés több sportág elemeiből veszi gyakorlatait. A fitnesz, az atlétika, a súlyemelés és a torna mozgásformáit alkalmazza. A mellett, hogy ez önálló versenysportággá vált, nagyon sok sportág edzésmunkájába épült be. Elmondták, hogy természetesen nem csak sportoló, hanem amatőrök is hódolnak ennek a szép sportnak.
Így mindegyikünk sok új ismeretet kapott, ők az Alapítvány munkájával, a Kórház gondjaival, sikereivel ismerkedtek meg, mi pedig egy új, feltörekvő sportág lényegét ismerhettük meg.
Köszönjük az adományt és az új ismereteket.
Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: