Bocsánat, még nincs meg, meglesz.

Miről is van szó? Az interneten gyűjtést indítottunk a Heim Pál Gyermekkórház Intenzív osztály számára egy csecsemők lélegeztetésére is alkalmas műszer beszerzésére. Nagyon sok kisebb adomány érkezett és a meghirdetést követő egy hónap alatt összegyűlt 1,5 millió forint. Nagyon örültünk a sok adománynak. Örültünk annak, hogy a sok kisebb adomány ilyen nagy pénzzé összegződik számlánkon. De a kívánt lélegeztetőgép több mint 10 millió forintba kerül és az öröm mellett kezdtük elveszteni hitünket, hogy ebben az évben összegyűlik a lélegeztetőhöz szükséges pénz. De kiderült csak megtorpanás volt az adományozásban.
Újból elindultak az adományok és a sok kisebb adomány mellett jelentkeztek cégek, akik nagy összeggel járultak hozzá a lélegeztető-gép megvásárlásához. Az OVB Kft. és az S’Brader’s Kft 370-370 forintot utalt át erre a célra, a Richter Gedeon Gyógyszergyár 500 ezer forintot adományozott és végül az MVM Partner Zrt. 10 millió forinttal tetőzte be az akciót.
Így összegyűlt a pénz! Elindíthatjuk a beszerzést és 5-6 hét múlva már segíthet ez a készülék is az osztályon dolgozó orvosoknak, ápolóknak a kis betegek életben-tartásában,  majd gyógyításában.
Természetesen beszámolunk róla, ha már „megvan”, a gyógyítás számára rendelkezésre áll a lélegeztető készülék.
Ebből a sikerből kiindulva, hogy ekkora rengeteg pénzt sikerült Önöktől kapni, egy újabb kampányt indítunk. Az Intenzív osztály 2 altatógépe is elromlott, hozzánk fordultak segítségért és mi most Önökhöz. Így év végén, Karácsony előtt vegyünk közösen altatógépet a Heim Pál Gyermekkórházban műtétre kerülő gyerekeknek.
Előre is köszönjük segítségüket!


 Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: