Támogatásgyűjtés a gyógyszertárakban

Egyre több gyógyszertárban találkozhatunk olyan adománygyűjtő dobozzal, melynek a kedvezményezettje a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány. Nem kell magyarázni, hogy a kórházak anyagilag milyen nehéz helyzetben vannak. A Heim Pál Gyermekkórház sem tudná a drága, de nagyon szükséges műszereket megvásárolni az Alapítvány támogatása nélkül.
A „Gyógyszertárak a gyermekekért” program megálmodója a Vitapaletta Kft munkatársai voltak, akik felajánlották a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványnak, hogy minden eladott doboz általuk forgalmazott vitapaletta vitamin, táplálék-kiegészítő után 20 forintot utalnak át a gyerekellátás fejlesztésére. A minőségi vitamin család vételén túl a vásárlók adományokkal is támogathatják a Heim Pál Kórház működését, fejlesztését. A gyógyszertárakkal megállapodva, gyűjtő perselyeket helyeznek ki a Gyógyszertárak a gyermekekért programhoz csatlakozó patikákba. Az itt dolgozók felvigyázzák a dobozokat, gyűjtik, elszámolják az adományokat és továbbítják az Alapítvány számlájára.
Örülünk, hogy egyre több gyógyszertár csatlakozik a mozgalomhoz és reméljük, hogy a Vitapaletta termékek vásárlásával és adományaikkal egyre többen támogatják az Alapítvány munkáját. Természetesen rendszeresen beszámolunk arról, hogy mennyi támogatás érkezett és mire használtuk fel az így érkezett adományokat.Az oldal a MarketingMérnökkel készült

Item Reviewed: Description: Rating: 5 Reviewed By: