Varázsoljunk együtt mosolyt minél több gyermek arcára!

Tegyük múlt időbe a gyermekbetegségeket!

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány támogatásának más formája is lehetséges.

hagyatékozás

Az alábbi formában is támogathatja Alapítványunkat:

Hagyatékozás

Egy emberi élet elmúlása mindig hatalmas veszteséget jelent a családnak és a közeli hozzátartozóknak. Számos esetben az elhalálozást követően magától értetődő, hogy a hátrahagyott vagyon kit illet meg törvényesen, főként akkor, ha az elhunyt korábban gondoskodott végrendeletének kiállításáról is.

Azonban mi történik akkor, ha egy magányos személy veszti el életét, aki nem készített végrendeletet? Ebben az esetben minden vagyona az államra vagy sosem látott távoli rokonokra száll. Ha sajnos már Önnek sincsenek életedben a hozzátartozói és azt szeretné, hogy ez ne történhessen meg, tehát ne úgy használják fel a vagyonát, ahogy Ön sosem szerette volna, készítenie kell egy hiteles végrendeletet, melyben leírja, hogy pontosan mire használják fel örökségét. Ezzel a halála után is, még hosszú évekig gyermekéleteket menthet.

Amennyiben szükségét érzi, a hagyatékozás lehetőségeiről alapítványunk készséggel nyújt Önnek további információkat. Ehhez nem kell mást tennie, mint az alábbi linkre kattintva kitölteni kapcsolati űrlapunkat.

Ide kattintva töltse ki kapcsolati űrlapunkat!