Jogi nyilatkozat

Köszönjük weboldalunkon tett látogatását. Mindent megteszünk azért, hogy a heimalap.hu oldalon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalunk bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, keresse munkatársainkat az impresszumban, vagy a láblécben szereplő elérhetőségek egyikén.

A www.heimalap.hu weboldalon található képek, szövegek szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll.

Weboldalon elérhető tartalom illetve annak részletei (képek, grafikák, design elemek, szövegek, cikkek, szöveg és cikkrészletek, videók) üzleti célú felhasználása, elektronikus vagy nyomtatott formában történő publikálása, továbbértékesítése, a weboldal változatlan formában történő tükrözése a weboldal erre vonatkozó írásos felhatalmazása nélkül tilos. A weboldalon látható tartalom megtekintésével Ön elfogadja, hogy a jogosulatlan felhasználás büntetőjogi következményekkel jár.

A Weboldalon közzétett tartalom tulajdonosa vagy licenctulajdonosa a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány, a közzétett tartalmak pedig szerzői jogi védelem alá esnek. A Weboldalról származó tartalom látogatók általi üzleti célú használata kizárólag a Alapítvány írásos engedélyének birtokában lehetséges, annak hiányában jogsértőnek minősül.

Az ilyen tárgyú kéréseket kérjük a kuratórium felé az impresszumban megadott elérhetőségek egyikén jelezni szíveskedjen.

Ezen oldal magyarországi felhasználók számára készült. A jelen oldal felhasználására a magyar jog az irányadó.

*Vonatkozó törvények:

A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A Hivatal engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.