Pénzbeni adományozás

Köszönjük önzetlen segítségét és szeretnénk meghálálni: Alapítványunk közhasznú, így lehetőségünk van igazolást kiadni, mellyel az Ön cége adó és adóalapot csökkentő kedvezményt számolhat el. Ön, mint adományozó adózás előtti eredményét az adomány értékének akár 20+20%-ával csökkentheti.

Ha Ön kiemelt programjaink, vagy bármely tevékenységünk támogatását fontosnak tartja, úgy őszintén köszönjük felajánlását, hiszen célkitűzéseink megvalósításában segít bennünket.

Támogatását a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány 10300002-20373229-00003285 számú MKB bankszámlájára, 16200182-00067427 számú Magnetbank számlájára vagy a 11714006-20461191 számú OTP Bank bankszámlájára átutalással teljesítheti.

Átutaláskor a megjegyzés rovatba kérjük, írja be cégének nevét, telephelyének címét és adószámát annak érdekében, hogy adóigazolást tudjunk küldeni Önnek, ami kedvezményekre jogosítja.

Tartós adományozás

Az alapítvány és az adományozó által írásban kötött szerződés alapján nyújtott pénzbeli támogatás, ha a szerződésben az adományozó arra vállal kötelezettséget, hogy az adományt a szerződéskötés (szerződésmódosítás) évében, és az azt követő legalább három évben, évente legalább egy alkalommal – azonos vagy növekvő összegben – ellenszolgáltatás nélkül adja, azzal hogy nem számít ellenszolgáltatásnak, ha a közhasznú szervezet a közhasznú szolgáltatása nyújtása keretében utal az adományozó nevére, tevékenységére.

A támogatott szervezet az adományról kedvezményre jogosító igazolást ad, amelynek birtokában a támogató a hatályos és rá vonatkozó szabályok szerint adó illetve adóalap csökkentő kedvezményt számolhat el.